Nejnovější recenze ze sekce Brusky - příslušenství
- dobře se vyfoukává
Původně jsem byl velmi skeptický k těmto papírům. Nakonec jsem ale naprosto unesený. Velmi dobře ubírají materiál, dobře drží na ručním hoblíku, materiál nezanáší brusnou vrstvu a velmi dobře se vyfukuje kompresorem. Za ě osobně bomba. Rozhodně doporučuji.
rozumná cena
- dobra kvalita
kupuji opakovaně, poměr cena/výkon je perfektní, fungují velmi dobře
10x Brusná mřížka na barvu na dřevu a tvrdé dřevo pro vibrační brusky Bosch EXPERT M480 - 93x186mm, hr.80 (2608900743)
Funguje jak má fungovat.
Podložka - originální brusná deska pro vibrační brusku Bosch PSS 250 AE (2609000877) - upnutí papíru buď suchým zipem nebo páčkami
Zatím jsem ho nepoužil.
- Je to jenom náhradní díl a občas se musí vyměnit
objednávka zrušena unimaxem
VOREL Brusný papír 125 mm P40 s otvory v sadě TO-08574 5906083085741
Přidáno: 15. listopadu 2025
(naposledy upraveno 15. listopadu 2025)
Zakoupeno v Alza.cz
KREATOR Brusný papír 115 mm G60 5ks KRT230004 KRT230004
Přidáno: 15. listopadu 2025
(naposledy upraveno 15. listopadu 2025)
Zakoupeno v Alza.cz
Zatím top kotouče…
- Šetří suchý zip podložního talíře.
Obklad z přírodní břidlice je po nátěru ještě hezčí a navíc je ochráněn proti vodě (použit na obklad kuchyňské linky)
- Funguje